Wij staan 7 dagen per week voor u klaar. Bel direct 085 130 18 62

Schoonmaak plaats delict

Op de plaats waar een misdaad is gepleegd, is het vaak nodig om grondig schoon te maken. Misschien ziet het er op het eerste oog ‘schoon’ uit, maar schijn bedriegt. Op een plaats delict blijven ziekteverwekkers achter afkomstig van bijvoorbeeld bloedsporen. Deze plek moet daarom grondig gereinigd worden, zodat het weer veilig is om te betreden. Dienst Speciale Ontruimingen weet precies wat hierbij komt kijken. Wij zijn zeven dagen in de week bereikbaar om een plaats delict schoon te maken. Lees hieronder meer over onze diensten.

Gevaren op plaats delict
Onze professionals zijn speciaal getraind om dit soort klussen uit te voeren. Bij het zien van de situatie weten zij welke handelingen uitgevoerd moeten worden om de plek in oude staat terug te brengen. Wij kijken welke stoffen en eventuele schadelijke stoffen er aanwezig zijn. Een bloedspetter kan bijvoorbeeld leiden tot een infectieziekte, zoals HIV of tuberculose. Wij werken met professionele middelen en weten hoe we dit met elkaar kunnen combineren. Daarnaast dragen wij beschermende kleding om geen enkel risico te lopen. Onze professionals hebben hier ervaring mee, dus het is niet verstandig om zelf aan te slag te gaan om een plaats delict schoon te maken. Laat het daarom over aan Dienst Speciale Ontruimingen.

Een woning ontruimen en reinigen na een ongeval is ook op emotioneel gebied zwaar. Dat is dus nog een reden waarom wij het zeer afraden aan nabestaanden om deze klus op zich te nemen. Dienst Speciale Ontruimingen wil graag deze last bij je wegnemen, zodat je de tijd hebt om de gebeurtenis te verwerken. Wij hebben de nodige kennis en ervaring om je te ondersteunen in deze situatie.

Hoe gaan wij te werk?
Wij ruimen alles op wat nodig is om de ruimte weer in oude staat terug te brengen. Op een plaats delict kan het een en ander worden aangetroffen. Van bloedspetters tegen de muur tot meubels die compleet overhoopliggen. Dienst Speciale Ontruimingen ruimt als eerste alles op. Denk aan lichaamsrestanten, bloed, weefsel en chemische stoffen. Wij voeren dit afval vervolgens af op de juiste manier. Hierna maken we alles grondig schoon met middelen die hiervoor geschikt zijn. Een belangrijke volgende stap is het desinfecteren van het plaats delict. Ziekteverwekkers, schimmels en bacteriën worden dan gedood om de plek weer veilig te maken. Wij voeren ook herstellende werkzaamheden uit. Als er bijvoorbeeld gaten in de muren zijn geslagen of andere dingen kapot zijn, dan maken wij dit. Mochten er nog onaangename geuren aanwezig zijn in de ruimte, dan verwijderen wij deze ook. De ruimte ziet er weer uit als voorheen.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar een plaats delict schoonmaken is geen taak om zelf uit te voeren. Met gebrek aan de juiste middelen en bescherming is de kans groot dat je niet goed genoeg en veilig schoonmaakt. Laat het aan onze professionals over, want dan weet je zeker dat het op de juiste manier gebeurt. Neem contact op met ons en dan maken we een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. Hier leggen wij alles in details vast, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Na goedkeuring van de offerte spreken we snel een datum af om aan de slag te gaan. Hieronder nogmaals kort samengevat in een stappenplan hoe wij te werk gaan bij het schoonmaken van een plaats delict.

Stap 1. Opruimen en afval afvoeren
Als eerste ruimen wij alles op en voeren wij afval op de juiste manier af.

Stap 2. Schoonmaken
Met de geschikte middelen maken wij het plaats delict grondig schoon.

Stap 3. Desinfecteren
Na het schoonmaken, desinfecteren wij het plaats delict, zodat eventuele schadelijke ziekteverwekkers, bacteriën en schimmels worden aangepakt. Na het desinfecteren is de ruimte weer veilig te betreden.

Stap 4. Herstelwerkzaamheden
Vervolgens voeren wij eventuele herstelwerkzaamheden uit. Is er iets kapot? Dan maken wij dat.

Stap 5. Geuren verwijderen
Mochten er ongewenste geuren in de lucht hangen, dan weten wij deze te verwijderen.

Wij staan zeven dagen in de week van 06:00-23:00 uur voor je klaar. Mail naar info@speciale-ontruimingen.nl of bel 085 401 44 00.

Uw eerste behoefte is informatie en een oplossing!

Wij denken hierin met u mee en bieden gezien de situatie altijd vrijblijvend onze expertise aan. 

Bel of mail gerust als u informatie wilt.
085 401 44 00  
Wij staan graag voor u klaar ongeacht het tijdstip. 
Wij zijn aangesloten bij de branche organisatie voor Erkende Ontruimers. Hierdoor bent u gegarandeerd zijn voor een succesvolle ontruimingsproces www.erkendeontruimers.nl

Wij beantwoorden altijd direct u vragen!

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om Met de gegevens die wij van u ontvangen, gaan wij zorgvuldig om.
Wij hebben technische en organisatorische maatregelen genomen om te voorkomen dat onbevoegde derden kennis kunnen nemen van deze gegevens.
TESTIMONIAL
Martin

In een lastige periode met een sterfgeval dat we na 14 dagen pas ontdekten en een heel huis dat ontruimd moest worden hebben we ons uitstekend gesteund gevoeld door de mannen van Dienst Speciale Ontruimingen. Hulde voor ook het tussentijdse overleg tijdens de werkzaamheden.

Ontruiming zwaar verwaarloosd pand Sjef

De schrik sloeg on om ons hart toen wij het appartement binnenkwamen nadat de huurster was vertrokken. Je ziet zoiets wel eens op tv, maar live? en zo zo erg? Mijn broer vertelde mij van dit bedrijf. Contact was snel gemaakt en binnen 2 dagen! stonden mensen binnen, die de zaak zouden schoonmaken. Ik zelf ben maar weggegaan maar Marco hield mij steeds op de hoogte van de voortgang. Om 6 uur s'avonds ben ik naar binnen gegeaan. Wat een verademing. De mensen waren nog niet helemaal klaar maar het zag er 1000% beter uit als s'morgens. Het zijn heel plezierige mensen die alles geregeld hebben. Dank aan Marco en zijn 2 medewerkers waarvan ik de namen niet meer weet. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Professioneel, vriendelijk en adequaat.

Fam. van Duijn

Uitstekend verlopen boedelontruiming van ons overleden familielid. Wij hebben praktisch niets hoeven doen en alles is volgens afspraak verlopen. Fantastisch dat de woning schoon werd opgeleverd. Met recht kunnen wij spreken van een zorgeloze ontruiming.

Annemarie

Van mijn zwager heb ik gehoord dat het alles bij elkaar nog een flinke klus geweest is. Veel dank voor jullie inzet! We zullen uw bedrijf zeker aanbevelen mocht dat ergens ter sprake komen.

Aad

Bedankt voor jullie hulp.

Simone

Prima werk geleverd. Bedankt voor het ontzorgen!

Let op! Onderstaande afbeeldingen kunnen als schokkend ervaren worden!

Schuur verwijderen/demonteren

Gaten van gakachels dichten

Zolder leegruimen

Scroll naar boven