Desinfectie bij infectieziekten

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar. Bel direct 085 130 18 62

Wat doe je als een persoon is besmet met een infectieziekte en deze persoon in een kantoorruimte heeft gezeten, in een kamer heeft overnacht of in een auto heeft gezeten? Dan komt er iets om de hoek kijken: wanneer iemand besmet is met bijvoorbeeld het coronavirus, ebola of longtuberculose, dan moet de ruimte volledig gedesinfecteerd worden. Dat is een klus voor Dienst Speciale Ontruimingen. Lees hieronder hoe wij te werk gaan.

Wat zijn infectieziekten?
Allereerst is het handig om te weten wat infectieziekten zijn. Infectieziekten worden veroorzaakt door micro-organismen, zoals virussen, bacteriën, schimmels of parasieten. Deze ontstaan als je afweersysteem verzwakt is of als het micro-organisme zeer sterk is. Ook door besmet voedsel, het inademen van besmette lucht, direct contact met besmette mensen of insectensteken kunnen een infectieziekten veroorzaken. Voorbeelden van infectieziekten zijn Hepatitis A, B, C, SARS, Cholera en RS-virus. Deze ziekten zijn besmettelijk en daarom is het van belang dat mogelijk besmette ruimten worden gereinigd.

Desinfecteren
Een ruimte waar een persoon is geweest met een infectieziekte moet gedesinfecteerd worden. Dit houdt in: het onschadelijk maken van micro-organismen op oppervlakten. Schoonmaken is iets anders dan desinfecteren. Schoonmaken is namelijk vuil verwijderen voor het oog. Desinfecteren gaat verder dan dat, want dit is het ontsmetten van oppervlakten. Onzichtbare bacteriën en schimmels worden dan gedood en verwijderd, zodat het weer veilig is om te betreden. Meestal maken wij eerst schoon om daarna de boel te desinfecteren.

Mocht het voorkomen dat een ruimte besmet is met een desinfectieziekte, dan is het tijd om Dienst Speciale Ontruimingen in te schakelen. Wij zorgen ervoor dat alles volledig gedesinfecteerd wordt en de ruimte weer veilig is om te gebruiken. Onze professionals werken in beschermende kleding, zodat zij geen enkel gevaar lopen. Daarnaast desinfecteren zij door middel van verschillende methodes en met de juiste middelen. Wij raden het daarom sterk af om zelf aan de slag te gaan hiermee.

Hoe gaan wij te werk?
Dienst Speciale Ontruimingen weet precies welke behandelingen nodig zijn om alles weer gereed te maken voor gebruik. Wij hebben daarom verschillende desinfectiemethoden die wij gebruiken in verschillende situaties.

Mocht er een geval voordoen dat een ruimte gedesinfecteerd moet worden, trek ons dan aan de mouw. Na je aanvraag, nemen wij telefonisch contact op om de situatie te bespreken. Indien gewenst maken we een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij noteren dan alles in details, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Is alles afgesproken? Dan komen wij snel bij je langs voor de desinfectieklus.

Wij staan zeven dagen in de week van 06:00-23:00 uur voor je klaar. Mail naar info@speciale-ontruimingen.nl of bel 085 401 44 00.

Offerte aanvragen of bel 085 401 44 00

Wij antwoorden altijd binnen 24 uur!

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om Met de gegevens die wij van u ontvangen, gaan wij zorgvuldig om.
Wij hebben technische en organisatorische maatregelen genomen om te voorkomen dat onbevoegde derden kennis kunnen nemen van deze gegevens.
TESTIMONIAL
Martin

In een lastige periode met een sterfgeval dat we na 14 dagen pas ontdekten en een heel huis dat ontruimd moest worden hebben we ons uitstekend gesteund gevoeld door de mannen van Dienst Speciale Ontruimingen. Hulde voor ook het tussentijdse overleg tijdens de werkzaamheden.

Ontruiming zwaar verwaarloosd pand Sjef

De schrik sloeg on om ons hart toen wij het appartement binnenkwamen nadat de huurster was vertrokken. Je ziet zoiets wel eens op tv, maar live? en zo zo erg? Mijn broer vertelde mij van dit bedrijf. Contact was snel gemaakt en binnen 2 dagen! stonden mensen binnen, die de zaak zouden schoonmaken. Ik zelf ben maar weggegaan maar Marco hield mij steeds op de hoogte van de voortgang. Om 6 uur s'avonds ben ik naar binnen gegeaan. Wat een verademing. De mensen waren nog niet helemaal klaar maar het zag er 1000% beter uit als s'morgens. Het zijn heel plezierige mensen die alles geregeld hebben. Dank aan Marco en zijn 2 medewerkers waarvan ik de namen niet meer weet. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Professioneel, vriendelijk en adequaat.

Fam. van Duijn

Uitstekend verlopen boedelontruiming van ons overleden familielid. Wij hebben praktisch niets hoeven doen en alles is volgens afspraak verlopen. Fantastisch dat de woning schoon werd opgeleverd. Met recht kunnen wij spreken van een zorgeloze ontruiming.

Annemarie

Van mijn zwager heb ik gehoord dat het alles bij elkaar nog een flinke klus geweest is. Veel dank voor jullie inzet! We zullen uw bedrijf zeker aanbevelen mocht dat ergens ter sprake komen.

Aad

Bedankt voor jullie hulp.

Simone

Prima werk geleverd. Bedankt voor het ontzorgen!

Let op! Onderstaande afbeeldingen kunnen als schokkend ervaren worden!

Schuur verwijderen/demonteren

Gaten van gakachels dichten

Zolder leegruimen

Scroll naar boven