Geurverwijdering

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar. Bel direct 085 130 18 62

 

Geurverwijdering ontgeuren? Schoonmaken na overlijden of onopgemerkte dood.
Naast woningen ontruimen en ruimtes grondig reinigen ben je bij ons ook aan het juiste adres om geuren te laten verwijderen. Wij pakken de stank aan bij de bron, waardoor we voor altijd afrekenen met de nare geur. 

Een veelvoorkomende oorzaak is dat een dierbare overledene te lang dood onopgemerkt is geweest waardoor het lichaam snel gaat ontbinden en er vloeistoffen vrijkomen. Dit creëert een enorme gevaarlijke stank die heel slecht voor de gezondheid is.

Achterhaal de stank
Een geur is een gas die vrijkomt van een bepaalde bron. Belangrijk is om te achterhalen wat de bron is om de geur tegen te gaan. Heb je de geurbron verwijderd en is de stank nog steeds aanwezig? Dan is het probleem dieper geworteld. Een reden is dat de geur in materialen is getrokken die in de omgeving staan. Materialen als stof, hout en verf absorberen die geurgassen. En dát moet je aanpakken om de stank tegen te gaan. Maar hoe doe je dat?

Schakel Dienst Speciale Ontruimingen in
Nog steeds last van stank in bepaalde ruimtes? Dan is het tijd om Dienst Speciale Ontruimingen in te schakelen. Wij zijn gespecialiseerd in het neutraliseren van vervelende geuren. Wij beschikken over de juiste materialen en middelen om de stank tegen te gaan. Onze professionals voeren dan verschillende methoden uit om deze klus snel voor je te klaren. Daarnaast laten wij ook een frisse geur achter door middel van speciale parfum, mocht je daar interesse in hebben.

Wij staan zeven dagen in de week van 06:00-23:00 uur voor je klaar. Mail naar info@speciale-ontruimingen.nl of bel 085 130 18 62.

Uw eerste behoefte is informatie en een oplossing!

Wij denken hierin met u mee en bieden gezien de situatie altijd vrijblijvend onze expertise aan. 

Bel of mail gerust als u informatie wilt.
085 130 18 62  


Wij staan graag voor u klaar ongeacht het tijdstip.

Wij antwoorden altijd binnen 1 uur!

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om Met de gegevens die wij van u ontvangen, gaan wij zorgvuldig om.
Wij hebben technische en organisatorische maatregelen genomen om te voorkomen dat onbevoegde derden kennis kunnen nemen van deze gegevens.
TESTIMONIAL
Martin

In een lastige periode met een sterfgeval dat we na 14 dagen pas ontdekten en een heel huis dat ontruimd moest worden hebben we ons uitstekend gesteund gevoeld door de mannen van Dienst Speciale Ontruimingen. Hulde voor ook het tussentijdse overleg tijdens de werkzaamheden.

Ontruiming zwaar verwaarloosd pand Sjef

De schrik sloeg on om ons hart toen wij het appartement binnenkwamen nadat de huurster was vertrokken. Je ziet zoiets wel eens op tv, maar live? en zo zo erg? Mijn broer vertelde mij van dit bedrijf. Contact was snel gemaakt en binnen 2 dagen! stonden mensen binnen, die de zaak zouden schoonmaken. Ik zelf ben maar weggegaan maar Marco hield mij steeds op de hoogte van de voortgang. Om 6 uur s'avonds ben ik naar binnen gegeaan. Wat een verademing. De mensen waren nog niet helemaal klaar maar het zag er 1000% beter uit als s'morgens. Het zijn heel plezierige mensen die alles geregeld hebben. Dank aan Marco en zijn 2 medewerkers waarvan ik de namen niet meer weet. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Professioneel, vriendelijk en adequaat.

Fam. van Duijn

Uitstekend verlopen boedelontruiming van ons overleden familielid. Wij hebben praktisch niets hoeven doen en alles is volgens afspraak verlopen. Fantastisch dat de woning schoon werd opgeleverd. Met recht kunnen wij spreken van een zorgeloze ontruiming.

Annemarie

Van mijn zwager heb ik gehoord dat het alles bij elkaar nog een flinke klus geweest is. Veel dank voor jullie inzet! We zullen uw bedrijf zeker aanbevelen mocht dat ergens ter sprake komen.

Aad

Bedankt voor jullie hulp.

Simone

Prima werk geleverd. Bedankt voor het ontzorgen!

Scroll naar boven