Ontvochtigen & Drogen bij waterschade

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar. Bel direct 085 130 18 62

Is er lekkage geweest in je woning en is de boel een zwemmende ravage geworden? Om dit zo snel mogelijk om te lossen, schakel je Dienst Speciale Ontruimingen in. Wij zorgen ervoor dat alles in een mum van tijd is hersteld. Wij helpen je bij waterschade, met ontvochtigen en drogen en met het verwijderen schimmel. Lees hieronder meer over onze diensten.

Waterschade
Staat je huis onder water of staat de vloer van je kantoor blank? Bel dan meteen naar Dienst Speciale Ontruimingen. Waar je ook waterschade aantreft, wij lossen dit voor je op. Wij leveren maatwerk, dus wij bekijken per situatie wat de beste aanpak is om de waterschade te verhelpen. Dienst Speciale Ontruimingen is zeven dagen in de week bereikbaar van 06:00 tot 23:00 uur om je uit de brand te helpen. Onze ervaren professionals observeren de situatie om het beste plan van aanpak op te stellen. Natuurlijk in hoog tempo om de schade zo veel mogelijk te beperken.

Als hulptroepen te laat komen, dan heeft dit nadelige gevolgen voor het pand. Naast schade aan de vloer en inboedel kan dit ook leiden tot schimmelplekken, zwamvorming en hout dat gaat rotten. Waterschade kan ook bouwtechnische problemen veroorzaken, dus daarom is het belangrijk om er op tijd bij te zijn. Hoe langer het duurt, voordat er hulp is, hoe groter de schade. Wij helpen je graag om deze schade zoveel mogelijk in te dammen.

Ontvochtigen en drogen
Wanneer wij worden ingeschakeld om te helpen bij waterschade, dan zorgen wij ervoor dat de boel zo snel mogelijk wordt gedroogd en schoongemaakt. Bij waterschade gaan we meestal als volgt te werk:

1. Het water stoppen
Als eerste is het belangrijk dat het water niet meer gaat stromen. De waterbron moet sluiten, dus wij draaien de hoofdleiding zo snel mogelijk dicht. Het is ook mogelijk dat het water ergens anders vandaan komt, zoals uit het riool of uit de grond. In sommige gevallen kunnen we niks doen om dit water tegen te houden.

2. Water afvoeren
Dienst Speciale Ontruimingen heeft diverse professionele apparatuur om water uit ruimtes weg te pompen. In korte tijd zorgen wij ervoor dat heel wat liters water verdwijnen.

3. Inboedel verwijderen
Vervolgens is het noodzakelijk om alle spullen uit de ruimte te verwijderen. Dit doen we dus als het gros van het water weg is. We laten meubels drogen en voeren meubels af die niet meer bruikbaar zijn.

4. Drogen
Vanaf nu kan het echte drogen beginnen. Afhankelijk van de schade en ruimte bepalen we hoeveel droogmaterialen nodig zijn om alles te drogen. Dit doen we met speciale apparatuur en ventilatoren.

5. Desinfecteren
Na waterschade is het belangrijk om alles grondig te desinfecteren. Daarvoor schakel je ook Dienst Speciale Ontruimingen in. Wij hebben de middelen die geschikt zijn om de ruimtes weer veilig te maken door alle bacteriën en schimmels te doden. Hierna is alles weer veilig te betreden.

6. Ontgeuren
Na het desinfecteren, is het mogelijk om nare geuren te verwijderen. Waterschade kan namelijk wat geurtjes achterlaten. Gelukkig weten wij hier raad mee.

Schakel Dienst Speciale Ontruimingen in
Wij raden het sterk af om deze klus zelf op je te nemen als je waterschade hebt. Dit moet gebeuren door ervaren professionals die weten wat ze doen. Schakel Dienst Speciale Ontruimingen in. Neem contact op met ons, dan maken we een afspraak om aan de slag te gaan. Mocht het nodig zijn, dan komen we eerst vrijblijvend langs voor een bezichtiging. We maken dan een prijsindicatie, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan.

Wij staan zeven dagen in de week van 06:00-23:00 uur voor je klaar. Mail naar info@speciale-ontruimingen.nl of bel 085 401 44 00.

Offerte aanvragen of bel 085 130 18 62

Wij antwoorden altijd binnen 24 uur!

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om Met de gegevens die wij van u ontvangen, gaan wij zorgvuldig om.
Wij hebben technische en organisatorische maatregelen genomen om te voorkomen dat onbevoegde derden kennis kunnen nemen van deze gegevens.
TESTIMONIAL
Martin

In een lastige periode met een sterfgeval dat we na 14 dagen pas ontdekten en een heel huis dat ontruimd moest worden hebben we ons uitstekend gesteund gevoeld door de mannen van Dienst Speciale Ontruimingen. Hulde voor ook het tussentijdse overleg tijdens de werkzaamheden.

Ontruiming zwaar verwaarloosd pand Sjef

De schrik sloeg on om ons hart toen wij het appartement binnenkwamen nadat de huurster was vertrokken. Je ziet zoiets wel eens op tv, maar live? en zo zo erg? Mijn broer vertelde mij van dit bedrijf. Contact was snel gemaakt en binnen 2 dagen! stonden mensen binnen, die de zaak zouden schoonmaken. Ik zelf ben maar weggegaan maar Marco hield mij steeds op de hoogte van de voortgang. Om 6 uur s'avonds ben ik naar binnen gegeaan. Wat een verademing. De mensen waren nog niet helemaal klaar maar het zag er 1000% beter uit als s'morgens. Het zijn heel plezierige mensen die alles geregeld hebben. Dank aan Marco en zijn 2 medewerkers waarvan ik de namen niet meer weet. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Professioneel, vriendelijk en adequaat.

Fam. van Duijn

Uitstekend verlopen boedelontruiming van ons overleden familielid. Wij hebben praktisch niets hoeven doen en alles is volgens afspraak verlopen. Fantastisch dat de woning schoon werd opgeleverd. Met recht kunnen wij spreken van een zorgeloze ontruiming.

Annemarie

Van mijn zwager heb ik gehoord dat het alles bij elkaar nog een flinke klus geweest is. Veel dank voor jullie inzet! We zullen uw bedrijf zeker aanbevelen mocht dat ergens ter sprake komen.

Aad

Bedankt voor jullie hulp.

Simone

Prima werk geleverd. Bedankt voor het ontzorgen!

Let op! Onderstaande afbeeldingen kunnen als schokkend ervaren worden!

Schuur verwijderen/demonteren

Gaten van gakachels dichten

Zolder leegruimen

Scroll naar boven