Duivenpoep verwijderen

Je komt het tegen op de autoruit, op de stoep en in een enkel geval valt het op je hoofd: duivenpoep. Het ziet er op het eerste oog niet erg smakelijk uit, maar uitwerpselen van duiven richten ook schade aan. Het tast bijvoorbeeld steen, beton en verf aan, maar nog erger: duivenpoep brengt soms gezondheidsrisico’s met zich mee. Lees hieronder wat je hiertegen doet en hoe Dienst Speciale Ontruimingen je hierbij helpt.

Duivenpoep gevaarlijk
Duivenpoep lijkt misschien onschuldig, maar niets is minder waar. Duiven kunnen namelijk ziektes bij zich dragen en door middel van duivenpoep dit overdragen op mensen. Als je in aanraking komt met duivenpoep, loop je de kans om een infectieziekte op te lopen. Zonder dat je er erg in hebt, kom je in aanraking met bacteriën, schimmels, virussen en parasieten. Als je deze ziekteverwekkers inademt, loop je al risico. Uitgedroogde uitwerpselen van duiven die in de lucht terechtkomen, kunnen al schadelijk zijn.

Schade
Het zorgt niet alleen voor gezondheidsrisico’s, maar ook voor schade aan bijvoorbeeld je huis of balkon. De zuren in de ontlasting zorgen voor beschadiging op bijvoorbeeld de lak van je auto. Daarnaast eten duiven bessen en dit veroorzaakt lastige vlekken.

Zelf aan de slag?
Reden genoeg dus om de duivenpoep weg te halen uit jouw omgeving. Ligt je balkon onder de duivenpoep? Twijfel dan niet langer om dit aan te pakken. Let wel goed op dat je veilig te werk gaat. Doe uit voorzorg wegwerphandschoenen aan en zet een mondkap op. Ga nooit zelf aan de slag met een hogedrukspuit om verspreiding van eventuele ziektekiemen te voorkomen. Werk met een sopje van allesreiniger, groene zeep of afwasmiddel.

Schakel Dienst Speciale Ontruimingen in
Natuurlijk kun je deze klus ook laten uitvoeren door professionals, zodat je zeker weet dat het goed en veilig gebeurt. Soms is de ravage zo erg dat het niet eens lukt om dit zelf voor elkaar te krijgen. Dienst Speciale Ontruimingen staat daarom voor je klaar om duivenpoep in of rondom je woning te verwijderen. Wij werken met effectieve reinigingsmiddelen en weten hoe we dit goed en veilig moeten gebruiken. Door onze ervaring weten wij welke methodes we moeten toepassen om elke duivenpoepsituatie volledig schoon te maken.

Onze werkwijze
Maar hoe gaan wij dan te werk? Dat leggen we graag aan je uit. Als eerste gaan we het gros van de duivenpoep weghalen. Vervolgens beginnen we met poetsen en schrobben met onze reinigingsmiddelen. Als alles schoon is, zie je wat de schade is die de duivenpoep heeft aangericht. In sommige gevallen blijft er nog een onaangename geur achter op de plek waar de duivenpoep zat. Mocht het nodig zijn, dan weten wij hoe we deze stank moeten verwijderen.

Wil je graag dat Dienst Speciale Ontruimingen voor je aan de slag gaat om duivenpoep te verwijderen? Neem dan contact op met ons, want wij helpen je graag in deze situatie. Het is mogelijk om een afspraak te maken voor een vrijblijvende bezichtiging. Dan leggen we alles vast in details, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan. Als er een akkoord is op de prijsindicatie, dan maken we afspraak om de duivenpoep te verwijderen.

Wij staan zeven dagen in de week van 06:00-23:00 uur voor je klaar. Mail naar info@specialeontruimingen.nl of bel 085 130 18 62.

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar ongeacht het tijdstip.

TESTIMONIAL
Martin

In een lastige periode met een sterfgeval dat we na 14 dagen pas ontdekten en een heel huis dat ontruimd moest worden hebben we ons uitstekend gesteund gevoeld door de mannen van Dienst Speciale Ontruimingen. Hulde voor ook het tussentijdse overleg tijdens de werkzaamheden.

Ontruiming zwaar verwaarloosd pand Sjef

De schrik sloeg on om ons hart toen wij het appartement binnenkwamen nadat de huurster was vertrokken. Je ziet zoiets wel eens op tv, maar live? en zo zo erg? Mijn broer vertelde mij van dit bedrijf. Contact was snel gemaakt en binnen 2 dagen! stonden mensen binnen, die de zaak zouden schoonmaken. Ik zelf ben maar weggegaan maar Marco hield mij steeds op de hoogte van de voortgang. Om 6 uur s'avonds ben ik naar binnen gegeaan. Wat een verademing. De mensen waren nog niet helemaal klaar maar het zag er 1000% beter uit als s'morgens. Het zijn heel plezierige mensen die alles geregeld hebben. Dank aan Marco en zijn 2 medewerkers waarvan ik de namen niet meer weet. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Professioneel, vriendelijk en adequaat.

Fam. van Duijn

Uitstekend verlopen boedelontruiming van ons overleden familielid. Wij hebben praktisch niets hoeven doen en alles is volgens afspraak verlopen. Fantastisch dat de woning schoon werd opgeleverd. Met recht kunnen wij spreken van een zorgeloze ontruiming.

Annemarie

Van mijn zwager heb ik gehoord dat het alles bij elkaar nog een flinke klus geweest is. Veel dank voor jullie inzet! We zullen uw bedrijf zeker aanbevelen mocht dat ergens ter sprake komen.

Aad

Bedankt voor jullie hulp.

Simone

Prima werk geleverd. Bedankt voor het ontzorgen!

  Let op! Onderstaande afbeeldingen kunnen als schokkend ervaren worden!

  Start Oplevering

  Woonkamer schoonmaken

  Start Oplevering

  Achtertuin leegruimen

  Start Oplevering

  Plantage verwijderen

  Scroll naar top