Schoonmaak na zelfmoord

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar. Bel direct 085 130 18 62

Het overlijden van een dierbaar persoon is altijd een heftige gebeurtenis. Ook moord of zelfmoord is erg aangrijpend voor nabestaanden. Hierbij komt kijken dat alles schoongemaakt moet worden. Dit is geen fijne klus voor nabestaanden, terwijl dit eigenlijk wel hun verantwoordelijkheid is. Gelukkig staan wij van Dienst Speciale Ontruimingen graag klaar om dit voor je te regelen, zodat deze traumatische gebeurtenis snel achter de rug is.

Het is verschillend hoe de woning wordt aangetroffen in het geval van moord of zelfmoord. In sommige gevallen moet een hele woning volledig gereinigd worden, omdat deze bijvoorbeeld onder het bloed zit. In andere gevallen beperkt dit zich tot één ruimte in huis. Wanneer iemand onopgemerkt overlijdt en het lichaam al enkele dagen tot weken in een woning ligt, dan komt er ontbindingsvloeistof uit het lichaam. Het komt ook voor dat iemand om het leven komt zonder dat er veel geweld aan te pas komt. Voor elke situatie gaan we anders te werk. Wij bepalen welke methoden het meest geschikt zijn voor de desbetreffende situatie om alles volledig in oude staat terug te brengen. Het is belangrijk dat de vrijgekomen stoffen grondig en op een veilige manier verwijderd worden. Onze ervaren professionals van Dienst Speciale Ontruimingen weten precies hoe dit moet.

Hoe gaan wij te werk?
Wij begrijpen volkomen dat deze situatie erg lastig is en dat familie en nabestaanden de tijd nodig hebben om het verlies te verwerken. Dienst Speciale Ontruimingen ondersteunt je graag bij dit rouwproces. Wij nemen de klus op ons om alles te reinigen, zodat de woning in korte tijd weer netjes is. Wij doen dit in beschermende kleding en gaan hygiënisch te werk. Als eerste verwijderen we alle lichaamsresten, zoals bloed en weefsel. Na het schoonmaken, desinfecteren we alles. Hierdoor is de ruimte weer veilig te betreden zonder dat er bijvoorbeeld bacteriën of schimmels achterblijven die voor het oog onzichtbaar zijn. Mochten er nog ongewenste geuren aanwezig zijn op het plaats delict, dan hebben wij de juiste middelen om deze geuren te verwijderen. Wij zorgen ervoor dat je deze gebeurtenis met een gerust hart kan verwerken.

Ga niet zelf aan de slag
Dienst Speciale Ontruimingen is getraind om uitzonderlijke situaties schoon te maken. Wij werken in beschermende kleding en met speciale reinigingsmiddelen. Deze middelen heeft niet iedereen in huis en daarom is het onverstandig om deze klus te klaren zonder enige ervaring. Daarnaast is het geen goed idee om dit als nabestaande op te lossen, aangezien zij dit op emotioneel gebied er niet bij kunnen hebben.

Heb je interesse in onze dienst? Neem dan gerust contact op met ons. Dan maken we een afspraak voor een bezichtiging. Tijdens deze bezichtiging noteren we alles in details, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Na goedkeuring van de offerte gaan we snel aan de slag. Hieronder een kort stappenplan van onze werkzaamheden na moord of zelfmoord.

Stap 1. Leegruimen en schoonmaken
Als eerste ruimen wij alles op wat nodig is. Afval voeren we op de juiste manier af. Vervolgens beginnen we met schoonmaken. Bloedresten en andere stoffen maken we grondig schoon, zodat alles er weer keurig uitziet.

Stap 2. Desinfecteren
Na het schoonmaken, is het tijd om te desinfecteren om mogelijke schadelijke stoffen te verwijderen. Vaak zijn deze onzichtbaar voor het oog, dus des te belangrijker om deze stap niet over te slaan. Dienst Speciale Ontruimingen heeft de juiste middelen om dit veilig en goed te doen.

Stap 3. Geuren verwijderen
Mochten er ongewenste geuren achterblijven, dan weten wij hoe we deze moeten verwijderen. Het ziet er weer keurig uit.

Wij staan zeven dagen in de week van 06:00-23:00 uur voor je klaar. Mail naar info@speciale-ontruimingen.nl of bel 085 401 44 00.

Uw eerste behoefte is informatie en een oplossing!

Wij denken hierin met u mee en bieden gezien de situatie altijd vrijblijvend onze expertise aan. 

Bel of mail gerust als u informatie wilt.
085 401 44 00  
Wij staan graag voor u klaar ongeacht het tijdstip. 
Wij zijn aangesloten bij de branche organisatie voor Erkende Ontruimers. Hierdoor bent u gegarandeerd zijn voor een succesvolle ontruimingsproces www.erkendeontruimers.nl

Wij beantwoorden uw vragen altijd direct!

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om Met de gegevens die wij van u ontvangen, gaan wij zorgvuldig om.
Wij hebben technische en organisatorische maatregelen genomen om te voorkomen dat onbevoegde derden kennis kunnen nemen van deze gegevens.
TESTIMONIAL
Martin

In een lastige periode met een sterfgeval dat we na 14 dagen pas ontdekten en een heel huis dat ontruimd moest worden hebben we ons uitstekend gesteund gevoeld door de mannen van Dienst Speciale Ontruimingen. Hulde voor ook het tussentijdse overleg tijdens de werkzaamheden.

Ontruiming zwaar verwaarloosd pand Sjef

De schrik sloeg on om ons hart toen wij het appartement binnenkwamen nadat de huurster was vertrokken. Je ziet zoiets wel eens op tv, maar live? en zo zo erg? Mijn broer vertelde mij van dit bedrijf. Contact was snel gemaakt en binnen 2 dagen! stonden mensen binnen, die de zaak zouden schoonmaken. Ik zelf ben maar weggegaan maar Marco hield mij steeds op de hoogte van de voortgang. Om 6 uur s'avonds ben ik naar binnen gegeaan. Wat een verademing. De mensen waren nog niet helemaal klaar maar het zag er 1000% beter uit als s'morgens. Het zijn heel plezierige mensen die alles geregeld hebben. Dank aan Marco en zijn 2 medewerkers waarvan ik de namen niet meer weet. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Professioneel, vriendelijk en adequaat.

Fam. van Duijn

Uitstekend verlopen boedelontruiming van ons overleden familielid. Wij hebben praktisch niets hoeven doen en alles is volgens afspraak verlopen. Fantastisch dat de woning schoon werd opgeleverd. Met recht kunnen wij spreken van een zorgeloze ontruiming.

Annemarie

Van mijn zwager heb ik gehoord dat het alles bij elkaar nog een flinke klus geweest is. Veel dank voor jullie inzet! We zullen uw bedrijf zeker aanbevelen mocht dat ergens ter sprake komen.

Aad

Bedankt voor jullie hulp.

Simone

Prima werk geleverd. Bedankt voor het ontzorgen!

Let op! Onderstaande afbeeldingen kunnen als schokkend ervaren worden!

Schrootjesplafond verwijderen

Stenen schuur slopen

Winkel leegruimen

Scroll naar boven