Schoonmaak na overlijden

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar. Bel direct 085 130 18 62

Schoonmaak na overlijden

Het komt helaas voor dat familie, bekenden of dierbaren overlijden. In sommige situaties gebeurt dit onopgemerkt en komen familie en bekenden hier pas later achter. Zo’n gebeurtenis heeft veel impact. Wanneer een bewoner van een huis het leven laat door een natuurlijke of onnatuurlijke dood, dan is het noodzakelijk om het huis grondig te reinigen. Doe dit niet zelf, maar laat dit over aan Dienst Speciale Ontruimingen. Wij staan altijd voor je klaar. Lees hieronder meer over onze diensten.

Ons specialisme
Wij raden het af om zelf een huis schoon te maken waar onlangs een dierbare of bekende is overleden. Dit heeft verschillende redenen. In veel gevallen is er sprake van bloed, ontlasting, ontbindingsvloeistof of zelfs lichaamsdelen die opgeruimd moeten worden. Dit kan namelijk schadelijke stoffen bevatten die op de juiste manier verwijderd moeten worden. Er is een kans op besmetting tijdens en na de werkzaamheden. Daarom is ‘gewoon’ schoonmaken vaak niet genoeg om alles grondig te reinigen. Het is ons specialisme om dit te doen door middel van de juiste middelen en met beschermende kleding. Naast schoonmaken, zorgen wij er ook voor dat de woning gedesinfecteerd wordt. Hierdoor worden alle achtergebleven bacteriën volledig gedood, zodat geen enkele schimmel of ziekteverwekker achterblijft.

Ontbindingsproces
Het ontbindingsproces begint binnen drie dagen na het intreden van de dood. Na een week worden gassen geproduceerd door bacteriën die zich tegen het lichaam keren. Binnen twee weken komt er ontbindingsvloeistof uit het lichaam. De kans is groot dat ook verschillende insectenlarven zich in het lichaam gekeerd hebben en eruit komen. Het lichaam is dus een broedplaats voor insecten geworden. Soms gaan er weken of zelfs maanden voorbij, totdat iemand het lichaam ontdekt. Dit brengt ook een enorme stank met zich mee dat in de rest van het huis en in de meubels trekt. Nogmaals: het is geen geschikte klus voor familie of bekenden om dit plaats delict grondig genoeg te reinigen en om de stank tegen te gaan.

Emotioneel zware klus
Een andere reden om niet zelf aan de slag te gaan, is omdat deze klus erg zwaar is voor nabestaanden. Sommigen zien dit als onderdeel van het rouwproces, maar wij willen je hiervoor waarschuwen. Het grondig reinigen van het huis is niet hetzelfde karwei als waardevolle spullen uitzoeken in huis. Dat is goed om in je achterhoofd te houden en daarom is het verstandig om het reinigen aan ons over te laten. Onze ervaren professionals van Dienst Speciale Ontruimingen zorgen ervoor dat de sporen van deze vreselijke gebeurtenis gewist worden, zodat daarna ieder op zijn eigen manier de situatie kan verwerken.

Werkwijze Dienst Speciale Ontruimingen
Dienst Speciale Ontruimingen gaat spoedig en persoonlijk te werk. Wij behandelen elke schoonmaakklus als een maatwerkproject en gaan met respect te werk in de woning. Wij snappen als geen ander dat deze situatie enorme impact heeft. Dienst Speciale Ontruimingen staat zeven dagen in de week voor je klaar van 06:00-23:00. Wil je weten hoe wij precies te werk gaan? Dit leggen wij hieronder uit in een stappenplan.

Stap 1. Plan van aanpak
Wanneer je ons benadert, nemen wij een kijkje op de locatie. Wij maken een plan van aanpak, zodat het duidelijk is wat er moet gebeuren om alles terug te brengen in de oude staat. Wij beschrijven de volledige schoonmaak- en desinfectieklus en indien nodig brengen wij in kaart als er voorwerpen uit de woning verwijderd moeten worden. Wij geven je een prijsindicatie, zodat je later niet voor verassingen komt te staan.

Stap 2. Grondig schoonmaken
Dienst Speciale Ontruimingen reinigt vervolgens de woning grondig en voert voorwerpen af als dat nodig is.

Stap 3. Desinfecteren
Na de eerste reiniging desinfecteren we alles, zodat bacteriën en schimmels verwijderd worden. Wij gebruiken juiste desinfectiemiddelen afhankelijk van de situatie.

Stap 4. Geur verwijderen
Als laatste verwijderen we onaangename geuren uit de woning. Alles is weer volledig in oude staat teruggekeerd.

Wij staan zeven dagen in de week van 06:00-23:00 uur voor je klaar. Mail naar info@speciale-ontruimingen.nl of bel 085 401 44 00.

Uw eerste behoefte is informatie en een oplossing!

Wij denken hierin met u mee en bieden gezien de situatie altijd vrijblijvend onze expertise aan. 

Bel of mail gerust als u informatie wilt.
085 401 44 00  
Wij staan graag voor u klaar ongeacht het tijdstip. 
Wij zijn aangesloten bij de branche organisatie voor Erkende Ontruimers. Hierdoor bent u gegarandeerd zijn voor een succesvolle ontruimingsproces www.erkendeontruimers.nl

Wij beantwoorden altijd direct uw vragen!

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om Met de gegevens die wij van u ontvangen, gaan wij zorgvuldig om.
Wij hebben technische en organisatorische maatregelen genomen om te voorkomen dat onbevoegde derden kennis kunnen nemen van deze gegevens.
TESTIMONIAL
Martin

In een lastige periode met een sterfgeval dat we na 14 dagen pas ontdekten en een heel huis dat ontruimd moest worden hebben we ons uitstekend gesteund gevoeld door de mannen van Dienst Speciale Ontruimingen. Hulde voor ook het tussentijdse overleg tijdens de werkzaamheden.

Ontruiming zwaar verwaarloosd pand Sjef

De schrik sloeg on om ons hart toen wij het appartement binnenkwamen nadat de huurster was vertrokken. Je ziet zoiets wel eens op tv, maar live? en zo zo erg? Mijn broer vertelde mij van dit bedrijf. Contact was snel gemaakt en binnen 2 dagen! stonden mensen binnen, die de zaak zouden schoonmaken. Ik zelf ben maar weggegaan maar Marco hield mij steeds op de hoogte van de voortgang. Om 6 uur s'avonds ben ik naar binnen gegeaan. Wat een verademing. De mensen waren nog niet helemaal klaar maar het zag er 1000% beter uit als s'morgens. Het zijn heel plezierige mensen die alles geregeld hebben. Dank aan Marco en zijn 2 medewerkers waarvan ik de namen niet meer weet. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Professioneel, vriendelijk en adequaat.

Fam. van Duijn

Uitstekend verlopen boedelontruiming van ons overleden familielid. Wij hebben praktisch niets hoeven doen en alles is volgens afspraak verlopen. Fantastisch dat de woning schoon werd opgeleverd. Met recht kunnen wij spreken van een zorgeloze ontruiming.

Annemarie

Van mijn zwager heb ik gehoord dat het alles bij elkaar nog een flinke klus geweest is. Veel dank voor jullie inzet! We zullen uw bedrijf zeker aanbevelen mocht dat ergens ter sprake komen.

Aad

Bedankt voor jullie hulp.

Simone

Prima werk geleverd. Bedankt voor het ontzorgen!

Let op! Onderstaande afbeeldingen kunnen als schokkend ervaren worden!

Woonkamer schoonmaken

Achtertuin leegruimen

Plantage verwijderen

Scroll naar boven