Lijkgeur verwijderen

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar. Bel direct 085 130 18 62

Een lijkgeur. Het staat bekend als een zeer onaangename geur: de geur van een lichaam in ontbinding, oftewel een lijklucht. Het komt voor dat een overleden persoon soms dagen of weken in een woning ligt, zonder dat iemand het weet. Er komen dan ontbindingsvloeistoffen en gassen vrij. Dat moet schoongemaakt worden én de geur moet verwijderd worden. Laat dat over aan Dienst Speciale Ontruimingen. Lees hieronder hoe wij te werk gaan om deze lucht te verwijderen.

Wat is ontbinding van het lichaam?
Als iemand overlijdt, dan begint direct het ontbindingsproces van het lichaam. Bacteriën die altijd al in het lichaam van de mens zaten, keren zich nu tegen het lichaam. Dit zorgt voor stinkend gas en vloeistof die uit het lichaam loopt. Het gebeurt dat deze stoffen in de vloer, muren of meubels trekken. Door de vrijgekomen gassen hecht de geur zich aan de omgeving.

Het is ook mogelijk dat de geur veroorzaakt wordt door een plek die nog niet voldoende is gereinigd. Het is belangrijk om de bron van de nare geur te achterhalen om dit probleem op te lossen. Wanneer er ontbindingsvloeistof uit een lichaam komt, trekt dit insecten aan en zorgt dit voor bacteriën. Het is daarom nodig om dit professioneel te laten reinigen en dan ben je bij Dienst Speciale Ontruimingen aan het juiste adres. Wij hebben ervaring met dit soort situaties en gebruiken de juiste middelen en methoden. Na het schoonmaken van een plaats delict, moet alles grondig gedesinfecteerd worden. Schadelijke stoffen worden dan gedood, zodat de omgeving niet meer gevaarlijk is. Als laatste stap verwijderen wij nare geuren uit de ruimte. Dit is een stap die wij bij elke dienst uitvoeren, mocht dat nodig zijn.

Hoe verwijderen wij geuren?
Om lijklucht te verwijderen, werken wij met professionele producten. Alleen onze schoonmaakmiddelen en desinfectiemiddelen zijn niet genoeg om nare geuren tegen te gaan. Wij gebruiken hiervoor producten die gecertificeerd zijn om bepaalde moleculen af te breken en neutraal te maken. Onze professionals van Dienst Speciale Ontruimingen weten hoe ze met deze middelen om moeten gaan. Welke middelen waarvoor geschikt zijn en in welke hoeveelheden wij deze middelen moeten gebruiken. Een klus waar je dus zelf niet aan moet beginnen door gebrek aan kennis en ervaring.

Onze werkwijze
Kun jij onze hulp gebruiken bij het verwijderen van lijklucht? Neem dan contact met ons op. We bespreken de situatie en plannen een vrijblijvende bezichtiging als dat nodig is. Tijdens de bezichtiging bespreken we alles in details, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Na goedkeuring van de offerte gaan we snel voor je aan de slag.

Wij staan zeven dagen in de week van 06:00-23:00 uur voor je klaar. Mail naar info@speciale-ontruimingen.nl of bel 085 401 44 00.

Uw eerste behoefte is informatie en een oplossing!

Wij denken hierin met u mee en bieden gezien de situatie altijd vrijblijvend onze expertise aan. 

Bel of mail gerust als u informatie wilt.
085 401 44 00  


Wij staan graag voor u klaar ongeacht het tijdstip. 
Wij zijn aangesloten bij de branche organisatie voor Erkende Ontruimers. Hierdoor bent u gegarandeerd zijn voor een succesvolle ontruimingsproces www.erkendeontruimers.nl

Uw vragen worden altijd direct beantwoord!

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om Met de gegevens die wij van u ontvangen, gaan wij zorgvuldig om.
Wij hebben technische en organisatorische maatregelen genomen om te voorkomen dat onbevoegde derden kennis kunnen nemen van deze gegevens.
TESTIMONIAL
Martin

In een lastige periode met een sterfgeval dat we na 14 dagen pas ontdekten en een heel huis dat ontruimd moest worden hebben we ons uitstekend gesteund gevoeld door de mannen van Dienst Speciale Ontruimingen. Hulde voor ook het tussentijdse overleg tijdens de werkzaamheden.

Ontruiming zwaar verwaarloosd pand Sjef

De schrik sloeg on om ons hart toen wij het appartement binnenkwamen nadat de huurster was vertrokken. Je ziet zoiets wel eens op tv, maar live? en zo zo erg? Mijn broer vertelde mij van dit bedrijf. Contact was snel gemaakt en binnen 2 dagen! stonden mensen binnen, die de zaak zouden schoonmaken. Ik zelf ben maar weggegaan maar Marco hield mij steeds op de hoogte van de voortgang. Om 6 uur s'avonds ben ik naar binnen gegeaan. Wat een verademing. De mensen waren nog niet helemaal klaar maar het zag er 1000% beter uit als s'morgens. Het zijn heel plezierige mensen die alles geregeld hebben. Dank aan Marco en zijn 2 medewerkers waarvan ik de namen niet meer weet. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Professioneel, vriendelijk en adequaat.

Fam. van Duijn

Uitstekend verlopen boedelontruiming van ons overleden familielid. Wij hebben praktisch niets hoeven doen en alles is volgens afspraak verlopen. Fantastisch dat de woning schoon werd opgeleverd. Met recht kunnen wij spreken van een zorgeloze ontruiming.

Annemarie

Van mijn zwager heb ik gehoord dat het alles bij elkaar nog een flinke klus geweest is. Veel dank voor jullie inzet! We zullen uw bedrijf zeker aanbevelen mocht dat ergens ter sprake komen.

Aad

Bedankt voor jullie hulp.

Simone

Prima werk geleverd. Bedankt voor het ontzorgen!

Let op! Onderstaande afbeeldingen kunnen als schokkend ervaren worden!

Een volle huiskamer

Nicotine aanslag verwijderen

Schuur demonteren

Scroll naar boven