Desinfecteren na overlijden

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar. Bel direct 085 130 18 62

Desinfecteren na overlijden.

Desinfecteren en schoonmaken na overlijden.

 De heftige situatie na het aantreffen van een overleden dierbare in een woning. Wij zorgen voor persoonlijke aandacht. 

Is er een onopgemerkte dood? Dan is het tijd om Dienst Speciale Ontruimingen in te schakelen. Wij zorgen ervoor dat alles volledig gedesinfecteerd wordt en de ruimte weer veilig is om te gebruiken. Onze professionals werken in beschermende kleding, zodat zij geen enkel gevaar lopen. Daarnaast desinfecteren zij door middel van verschillende methodes en met de juiste middelen. Wij raden het daarom sterk af om zelf aan de slag te gaan hiermee.

Hoe gaat het desinfecteren/ schoonmaken overlijden te werk?
Bij het schoonmaken na overlijden weten wij precies welke behandelingen nodig zijn om alles weer gereed te maken voor gebruik. Wij hebben daarom verschillende desinfectiemethoden die wij gebruiken in verschillende situaties.

Mocht er een geval voordoen dat een ruimte gedesinfecteerd moet worden, trek ons dan aan de mouw. Na je aanvraag, nemen wij telefonisch contact op om de situatie te bespreken en eventueel direct uit te voeren. Indien gewenst maken we een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij noteren dan alles in details, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Is alles afgesproken? Dan komen wij snel bij je langs om met de schoonmaak te starten.

Wij staan zeven dagen in de week van 06:00-23:00 uur voor je klaar. Mail naar info@speciale-ontruimingen.nl of bel 085 130 18 62

Wij zijn aangesloten en gecertificeerd door de branche organisatie Erkende Ontruimers.  www.erkendeontruimers.nl


Uw eerste behoefte is informatie en een oplossing!

Wij denken hierin met u mee en bieden gezien de situatie altijd vrijblijvend onze expertise aan. 

Bel of mail gerust als u informatie wilt.
085 130 18 62  


Wij staan graag voor u klaar ongeacht het tijdstip.

Wij antwoorden altijd binnen 1 uur!

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om Met de gegevens die wij van u ontvangen, gaan wij zorgvuldig om.
Wij hebben technische en organisatorische maatregelen genomen om te voorkomen dat onbevoegde derden kennis kunnen nemen van deze gegevens.
TESTIMONIAL
Martin

In een lastige periode met een sterfgeval dat we na 14 dagen pas ontdekten en een heel huis dat ontruimd moest worden hebben we ons uitstekend gesteund gevoeld door de mannen van Dienst Speciale Ontruimingen. Hulde voor ook het tussentijdse overleg tijdens de werkzaamheden.

Ontruiming zwaar verwaarloosd pand Sjef

De schrik sloeg on om ons hart toen wij het appartement binnenkwamen nadat de huurster was vertrokken. Je ziet zoiets wel eens op tv, maar live? en zo zo erg? Mijn broer vertelde mij van dit bedrijf. Contact was snel gemaakt en binnen 2 dagen! stonden mensen binnen, die de zaak zouden schoonmaken. Ik zelf ben maar weggegaan maar Marco hield mij steeds op de hoogte van de voortgang. Om 6 uur s'avonds ben ik naar binnen gegeaan. Wat een verademing. De mensen waren nog niet helemaal klaar maar het zag er 1000% beter uit als s'morgens. Het zijn heel plezierige mensen die alles geregeld hebben. Dank aan Marco en zijn 2 medewerkers waarvan ik de namen niet meer weet. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Professioneel, vriendelijk en adequaat.

Fam. van Duijn

Uitstekend verlopen boedelontruiming van ons overleden familielid. Wij hebben praktisch niets hoeven doen en alles is volgens afspraak verlopen. Fantastisch dat de woning schoon werd opgeleverd. Met recht kunnen wij spreken van een zorgeloze ontruiming.

Annemarie

Van mijn zwager heb ik gehoord dat het alles bij elkaar nog een flinke klus geweest is. Veel dank voor jullie inzet! We zullen uw bedrijf zeker aanbevelen mocht dat ergens ter sprake komen.

Aad

Bedankt voor jullie hulp.

Simone

Prima werk geleverd. Bedankt voor het ontzorgen!

Let op! Onderstaande afbeeldingen kunnen als schokkend ervaren worden!

Een volle huiskamer

Nicotine aanslag verwijderen

Schuur demonteren

Scroll naar boven