Algemene schoonmaak

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar. Bel direct 085 401 44 00

Werkwijze van Dienst Speciale Ontruimingen
Als er bij ons een aanvraag binnenkomt, dan nemen wij telefonisch contact op om de situatie te bespreken. Als het wenselijk is, komen wij snel langs voor een bezichtiging. Tijdens deze bezichtiging wordt alles genoteerd, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Vervolgens sturen wij een offerte naar je toe. Als deze is goedgekeurd, dan spreken we een datum af wanneer de schoonmaak plaatsvindt. Dan kan het schoonmaken en/of desinfecteren beginnen. Alles wat we doen gebeurt uiteraard in overleg. Benader ons gerust om een afspraak te maken. Belangrijk om te weten is dat wij van Dienst Speciale Ontruimingen alles al wel gezien hebben, dus wij zijn het een en ander gewend omtrent schoonmaakklussen. Overigens werken wij met gesloten containers, waardoor de omgeving zo min mogelijk meekrijgt van de schoonmaak.

Stappenplan schoonmaken
Hoe wij te werk gaan leggen wij graag voor je uit in enkele korte stappen.

Stap 1. Woning leegruimen
Als eerste zorgen we ervoor dat de woning volledig is leeggeruimd. Inboedel die nog bruikbaar is, kan blijven staan en de rest voeren we af.

Stap 2. Schoonmaken
Vervolgens is het tijd om de woning te reinigen. Als eerste voeren we basistaken uit om alles schoon te maken. Daarna gaan we aan de slag met onze professionele middelen om alles grondig te reinigen.

Stap 3. Desinfecteren
Na het schoonmaken is het tijd om de boel te desinfecteren met onze speciale middelen. Hiermee worden bacteriën en schimmels verwijderd.

Stap 4. Geurtjes verwijderen
Als laatste verwijderen wij eventuele restgeuren en zorgen wij voor een parfumgeur als dat wenselijk is. De woning is weer helemaal terug in originele staat.

Dienst Speciale Ontruimingen zorgt ervoor dat een sterk vervuilde woning weer helemaal netjes wordt afgeleverd. Vaak herken je het huis niet terug en dan is onze missie geslaagd. Zoek jij een gespecialiseerd bedrijf dat een woning grondig en professioneel kan reinigen? Neem dan contact op met ons. Wij staan zeven dagen per week van 06:00-23:00 voor je klaar.

Wij komen gratis bij je langs voor een vrijblijvende offerte, zodat wij de situatie ter plekke kunnen beoordelen. Hierin proberen we zoveel mogelijk werkzaamheden in detail op te nemen, zodat je achteraf niet voor onverwachte kosten staat.

Wij staan zeven dagen in de week van 06:00-23:00 uur voor je klaar. Mail naar info@speciale-ontruimingen.nl of bel 085 401 44 00.

Offerte aanvragen of bel 085 130 18 62

Wij antwoorden altijd binnen 24 uur!

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om Met de gegevens die wij van u ontvangen, gaan wij zorgvuldig om.
Wij hebben technische en organisatorische maatregelen genomen om te voorkomen dat onbevoegde derden kennis kunnen nemen van deze gegevens.
TESTIMONIAL
Martin

In een lastige periode met een sterfgeval dat we na 14 dagen pas ontdekten en een heel huis dat ontruimd moest worden hebben we ons uitstekend gesteund gevoeld door de mannen van Dienst Speciale Ontruimingen. Hulde voor ook het tussentijdse overleg tijdens de werkzaamheden.

Ontruiming zwaar verwaarloosd pand Sjef

De schrik sloeg on om ons hart toen wij het appartement binnenkwamen nadat de huurster was vertrokken. Je ziet zoiets wel eens op tv, maar live? en zo zo erg? Mijn broer vertelde mij van dit bedrijf. Contact was snel gemaakt en binnen 2 dagen! stonden mensen binnen, die de zaak zouden schoonmaken. Ik zelf ben maar weggegaan maar Marco hield mij steeds op de hoogte van de voortgang. Om 6 uur s'avonds ben ik naar binnen gegeaan. Wat een verademing. De mensen waren nog niet helemaal klaar maar het zag er 1000% beter uit als s'morgens. Het zijn heel plezierige mensen die alles geregeld hebben. Dank aan Marco en zijn 2 medewerkers waarvan ik de namen niet meer weet. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Professioneel, vriendelijk en adequaat.

Fam. van Duijn

Uitstekend verlopen boedelontruiming van ons overleden familielid. Wij hebben praktisch niets hoeven doen en alles is volgens afspraak verlopen. Fantastisch dat de woning schoon werd opgeleverd. Met recht kunnen wij spreken van een zorgeloze ontruiming.

Annemarie

Van mijn zwager heb ik gehoord dat het alles bij elkaar nog een flinke klus geweest is. Veel dank voor jullie inzet! We zullen uw bedrijf zeker aanbevelen mocht dat ergens ter sprake komen.

Aad

Bedankt voor jullie hulp.

Simone

Prima werk geleverd. Bedankt voor het ontzorgen!

Let op! Onderstaande afbeeldingen kunnen als schokkend ervaren worden!

Start Oplevering

Schuur verwijderen/demonteren

Start Oplevering

Gaten van gakachels dichten

Start Oplevering

Zolder leegruimen

Scroll naar boven