Vervuilde woning opruimen

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar. Bel direct 085 130 18 62

Het komt helaas voor dat mensen in vervuilde omstandigheden leven in hun woning. Tot het overlijden van deze personen, weet vaak de buitenwereld niets van de vervuilde omstandigheden in het huis. Leven in een vervuild huis gaat vaak gepaard met lichamelijke of geestelijke ziekten, maar ook ouderdom kan een oorzaak zijn. Leven in zwaar vervuilde huizen speelt ook vaak onder verzamelaars.

Een vervuilde woning ontstaat niet uit luiheid om schoon te maken, maar het is vaak een jarenlange opstapeling van vuil. Vaak zien de bewoners door de bomen het bos niet meer en dan is het tijd om Dienst Speciale Ontruimingen aan de mouw te trekken. Het is een flinke taak om de woning te reinigen. Er komt meer bij kijken dan je denkt, dus daarom nemen wij deze klus graag op ons. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van extreme en uitzonderlijke situaties en wij geloven dat niemand bewust in een vuile omgeving wil leven. Daarom kijken wij er niemand op aan die in een vervuild huis leeft, omdat we het belangrijk vinden om iedereen te respecteren en hulp te bieden als dit nodig is.

Ga niet zelf aan de slag
Zeer vervuilde woningen zijn schadelijk voor de gezondheid. Familieleden van de bewoner laten het schoonmaken liever over aan een gespecialiseerd bedrijf, zodat de woning op een professionele manier hygiënisch en veilig ontruimd wordt. Wij adviseren ook om deze klus niet zelf op te pakken, want het is noodzakelijk om speciale materialen te gebruiken. Door de jaren heen zijn wij al tegen veel van dit soort woningen aangelopen en wij weten daarom precies wat we moeten doen. Wij staan voor je klaar om het volledige huis te reinigen, dus de toilet, keuken en vloer hoort hierbij. Bij Dienst Speciale Ontruimingen staan we zeven dagen in de week voor je klaar om te helpen.

De werkzaamheden van Dienst Speciale Ontruimingen
Wij zorgen ervoor dat de woning volledig gereinigd wordt, zodat het lijkt alsof er nooit iets gebeurd is. Dit doen wij op een professionele manier met een ervaren team. Ons personeel is ingeënt tegen hepatitis B en tetanus, want wij vinden het belangrijk om hen zoveel mogelijk te beschermen. Ook werken wij met apparatuur die onze luchtwegen beschermt, dragen we speciale kleding en gebruiken we speciale middelen om de boel te reinigen en te desinfecteren. Wij weten als geen anders welke middelen we moeten gebruiken om bijvoorbeeld nicotine, bloed en vet te verwijderen. Daarnaast hebben wij de juiste desinfecteringsmiddelen tegen virussen, parasieten en schimmels. Wij zijn op de hoogte welke middelen in combinatie met elkaar gebruikt mogen worden.

Werkwijze van Dienst Speciale Ontruimingen
Als er bij ons een aanvraag binnenkomt, dan nemen wij telefonisch contact op om de situatie te bespreken. Als het wenselijk is, komen wij snel langs voor een bezichtiging. Tijdens deze bezichtiging wordt alles genoteerd, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Vervolgens sturen wij een offerte naar je toe. Als deze is goedgekeurd, dan spreken we een datum af wanneer de schoonmaak plaatsvindt. Dan kan het schoonmaken en/of desinfecteren beginnen. Alles wat we doen gebeurt uiteraard in overleg. Benader ons gerust om een afspraak te maken. Belangrijk om te weten is dat wij van Dienst Speciale Ontruimingen alles al wel gezien hebben, dus wij zijn het een en ander gewend omtrent schoonmaakklussen. Overigens werken wij met gesloten containers, waardoor de omgeving zo min mogelijk meekrijgt van de schoonmaak.

Stappenplan schoonmaken
Hoe wij te werk gaan leggen wij graag voor je uit in enkele korte stappen.

Stap 1. Woning leegruimen
Als eerste zorgen we ervoor dat de woning volledig is leeggeruimd. Inboedel die nog bruikbaar is, kan blijven staan en de rest voeren we af.

Stap 2. Schoonmaken
Vervolgens is het tijd om de woning te reinigen. Als eerste voeren we basistaken uit om alles schoon te maken. Daarna gaan we aan de slag met onze professionele middelen om alles grondig te reinigen.

Stap 3. Desinfecteren
Na het schoonmaken is het tijd om de boel te desinfecteren met onze speciale middelen. Hiermee worden bacteriën en schimmels verwijderd.

Stap 4. Geurtjes verwijderen
Als laatste verwijderen wij eventuele restgeuren en zorgen wij voor een parfumgeur als dat wenselijk is. De woning is weer helemaal terug in originele staat.

Dienst Speciale Ontruimingen zorgt ervoor dat een sterk vervuilde woning weer helemaal netjes wordt afgeleverd. Vaak herken je het huis niet terug en dan is onze missie geslaagd. Zoek jij een gespecialiseerd bedrijf dat een woning grondig en professioneel kan reinigen? Neem dan contact op met ons. Wij staan zeven dagen per week van 06:00-23:00 voor je klaar.

Wij komen gratis bij je langs voor een vrijblijvende offerte, zodat wij de situatie ter plekke kunnen beoordelen. Hierin proberen we zoveel mogelijk werkzaamheden in detail op te nemen, zodat je achteraf niet voor onverwachte kosten staat.

Wij staan zeven dagen in de week van 06:00-23:00 uur voor je klaar. Mail naar info@speciale-ontruimingen.nl of bel 085 401 44 00.

Uw eerste behoefte is informatie en een oplossing!

Wij denken hierin met u mee en bieden gezien de situatie altijd vrijblijvend onze expertise aan. 

Bel of mail gerust als u informatie wilt.
085 401 44 00  
Wij staan graag voor u klaar ongeacht het tijdstip. 
Wij zijn aangesloten bij de branche organisatie voor Erkende Ontruimers. Hierdoor bent u gegarandeerd zijn voor een succesvolle ontruimingsproces www.erkendeontruimers.nl

Wij antwoorden altijd binnen 1 uur!

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om Met de gegevens die wij van u ontvangen, gaan wij zorgvuldig om.
Wij hebben technische en organisatorische maatregelen genomen om te voorkomen dat onbevoegde derden kennis kunnen nemen van deze gegevens.
TESTIMONIAL
Martin

In een lastige periode met een sterfgeval dat we na 14 dagen pas ontdekten en een heel huis dat ontruimd moest worden hebben we ons uitstekend gesteund gevoeld door de mannen van Dienst Speciale Ontruimingen. Hulde voor ook het tussentijdse overleg tijdens de werkzaamheden.

Ontruiming zwaar verwaarloosd pand Sjef

De schrik sloeg on om ons hart toen wij het appartement binnenkwamen nadat de huurster was vertrokken. Je ziet zoiets wel eens op tv, maar live? en zo zo erg? Mijn broer vertelde mij van dit bedrijf. Contact was snel gemaakt en binnen 2 dagen! stonden mensen binnen, die de zaak zouden schoonmaken. Ik zelf ben maar weggegaan maar Marco hield mij steeds op de hoogte van de voortgang. Om 6 uur s'avonds ben ik naar binnen gegeaan. Wat een verademing. De mensen waren nog niet helemaal klaar maar het zag er 1000% beter uit als s'morgens. Het zijn heel plezierige mensen die alles geregeld hebben. Dank aan Marco en zijn 2 medewerkers waarvan ik de namen niet meer weet. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Professioneel, vriendelijk en adequaat.

Fam. van Duijn

Uitstekend verlopen boedelontruiming van ons overleden familielid. Wij hebben praktisch niets hoeven doen en alles is volgens afspraak verlopen. Fantastisch dat de woning schoon werd opgeleverd. Met recht kunnen wij spreken van een zorgeloze ontruiming.

Annemarie

Van mijn zwager heb ik gehoord dat het alles bij elkaar nog een flinke klus geweest is. Veel dank voor jullie inzet! We zullen uw bedrijf zeker aanbevelen mocht dat ergens ter sprake komen.

Aad

Bedankt voor jullie hulp.

Simone

Prima werk geleverd. Bedankt voor het ontzorgen!

Let op! Onderstaande afbeeldingen kunnen als schokkend ervaren worden!

Woonkamer schoonmaken

Achtertuin leegruimen

Plantage verwijderen

Scroll naar boven