Hennepplantage verwijderen

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar. Bel direct 085 130 18 62

Hennepplantage of een wietplantage het is allemaal hetzelfde.

Het komt regelmatig voorbij in het nieuws dat de politie een hennepplantage heeft gevonden in een huis of schuur. Vaak is de huurder al vertrokken en blijft de verhuurder achter met een hoop ellende. Het is noodzakelijk dat een hennepplantage volledig en goed wordt verwijderd. Laat dat een klus zijn voor Dienst Speciale Ontruimingen. Wij zorgen ervoor dat dit professioneel gebeurt, zodat de woning in korte tijd weer leefbaar is.

Als ontruimingsbedrijf zijn wij niet de eerste die aanwezig zijn bij een opgerolde hennepplantage, want dat is de politie. Als de nodige arrestaties zijn gedaan en onderzoek is verricht, dan wordt de elektriciteit in het pand afgesloten. Wij als Dienst Speciale Ontruimingen komen dan om de woning weer te herstellen van de opgelopen schade.

Gevaren hennepplantages en wietplantages
Hennepplantages zitten vaak verstopt in schuren, woningen of bedrijfspanden. Dit zorgt voor schade, zonder dat bewoners zich hier bewust van zijn. Het is daarom des te belangrijker om deze hennepplantages op juiste manier te ontruimen. Bij het kweken van hennep is veel licht nodig en dat zorgt voor brand- en ontploffingsgevaar. In het pand kan de elektriciteit onveilig zijn aangesloten en kunnen er chemische stoffen aanwezig zijn. Dit maakt het verwijderen van hennepplantages een gevaarlijke klus.

Daarnaast is het pand vaak vochtig, waardoor er een grote hoeveelheid schimmel ontstaat. Dit tast de woning aan en het is belangrijk om dit zorgvuldig te verwijderen. Het is vaak een tijdrovende klus om de woning te herstellen als er flink wat schimmel aanwezig is. Criminelen zorgen ook voor schade in de woning, doordat de ruimte geventileerd moet worden. Om dit voor elkaar te krijgen, maken ze gaten in muren en plafonds om hierin ventilatiesystemen te installeren.

Kortom: criminelen gebruiken verschillende zelfbedachte systemen om op een illegale manier te werk te gaan en dit komt de status en veiligheid van de woning niet ten goede. Het is dus noodzakelijk om deze opruimklus aan een gespecialiseerd bedrijf over te laten. Dit werk moet zorgvuldig gebeuren. Ga dus niet zelf aan de slag.

Werkwijze Dienst speciale Ontruimingen hennepplantage
Bij Dienst Speciale Ontruimingen gaan we discreet en snel te werk. Ons personeel heeft de nodige technische en elektronische kennis om deze klus veilig te klaren. Wij ontkoppelen apparatuur en installaties, voeren chemisch afval af en verwijderen onveilige elektrische installaties. De kans is groot dat er flink wat schade is aan het pand. Daarom voeren wij ook herstelwerkzaamheden uit, om deze schade te herstellen. Wij dichten gaten en schilderen muren en deuren om de woning weer als nieuw op te leveren.

Geuren verwijderen hennepplantage of wietplantage  
De hennepplantage wordt volledig opgeruimd. Toch kunnen er vervelende geuren achterblijven van bijvoorbeeld schimmel en wiet. Naast materiële schade oplossen, zorgen wij er dus ook voor dat ongewenste geuren verdwijnen.

Dienst Speciale Ontruimingen brengt jouw woning weer in originele staat na het aantreffen van een hennepplantage. Door onze centrale ligging in Nederland ruimen wij ook in jouw woonplaats binnen twee dagen een hennepplantage op. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met ons. Wij staan zeven dagen per week van 06:00-23:00 voor je klaar.

Wij komen gratis bij je langs voor een vrijblijvende offerte, zodat wij de situatie ter plekke kunnen beoordelen. Hierin proberen we zoveel mogelijk werkzaamheden in detail op te nemen, zodat je achteraf niet voor onverwachte kosten staat.

Wij staan zeven dagen in de week van 06:00-23:00 uur voor je klaar. Mail naar info@speciale-ontruimingen.nl of bel 085 401 44 00.

Uw eerste behoefte is informatie en een oplossing!

Wij denken hierin met u mee en bieden gezien de situatie altijd vrijblijvend onze expertise aan. 

Bel of mail gerust als u informatie wilt.
085 401 44 00  


Wij staan graag voor u klaar ongeacht het tijdstip.
 24 per dag en 7 per week bereikbaar!

Wij antwoorden altijd binnen 1 uur!

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om Met de gegevens die wij van u ontvangen, gaan wij zorgvuldig om.
Wij hebben technische en organisatorische maatregelen genomen om te voorkomen dat onbevoegde derden kennis kunnen nemen van deze gegevens.
TESTIMONIAL
Martin

In een lastige periode met een sterfgeval dat we na 14 dagen pas ontdekten en een heel huis dat ontruimd moest worden hebben we ons uitstekend gesteund gevoeld door de mannen van Dienst Speciale Ontruimingen. Hulde voor ook het tussentijdse overleg tijdens de werkzaamheden.

Ontruiming zwaar verwaarloosd pand Sjef

De schrik sloeg on om ons hart toen wij het appartement binnenkwamen nadat de huurster was vertrokken. Je ziet zoiets wel eens op tv, maar live? en zo zo erg? Mijn broer vertelde mij van dit bedrijf. Contact was snel gemaakt en binnen 2 dagen! stonden mensen binnen, die de zaak zouden schoonmaken. Ik zelf ben maar weggegaan maar Marco hield mij steeds op de hoogte van de voortgang. Om 6 uur s'avonds ben ik naar binnen gegeaan. Wat een verademing. De mensen waren nog niet helemaal klaar maar het zag er 1000% beter uit als s'morgens. Het zijn heel plezierige mensen die alles geregeld hebben. Dank aan Marco en zijn 2 medewerkers waarvan ik de namen niet meer weet. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Professioneel, vriendelijk en adequaat.

Fam. van Duijn

Uitstekend verlopen boedelontruiming van ons overleden familielid. Wij hebben praktisch niets hoeven doen en alles is volgens afspraak verlopen. Fantastisch dat de woning schoon werd opgeleverd. Met recht kunnen wij spreken van een zorgeloze ontruiming.

Annemarie

Van mijn zwager heb ik gehoord dat het alles bij elkaar nog een flinke klus geweest is. Veel dank voor jullie inzet! We zullen uw bedrijf zeker aanbevelen mocht dat ergens ter sprake komen.

Aad

Bedankt voor jullie hulp.

Simone

Prima werk geleverd. Bedankt voor het ontzorgen!

Let op! Onderstaande afbeeldingen kunnen als schokkend ervaren worden!

Een volle huiskamer

Nicotine aanslag verwijderen

Schuur demonteren

Scroll naar boven